Έντυπα & Eκδόσεις

Σχεδιάζουμε διαφημιστικά έντυπα, προϊοντικούς καταλόγους, βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την περιοδική έκδοσή τους. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
  •  τη φωτογράφιση προϊόντων, μοντέλων, σκηνικών, εκδηλώσεων κ.λπ. σε εξωτερικούς χώρους (με επίγεια ή εναέρια μέσα) και σε εσωτερικούς χώρους ή στούντιο με χρήση σκηνικών ή όχι.
  •  την επεξεργασία φωτογραφιών
  • την κειμενογράφηση και την επιμέλεια κειμένων με σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας και όχι μόνο, από έμπειρους διορθωτές και μεταφραστές.
  • το σχεδιασμό σελίδων για εφαρμογές όπως χαρτί, διαδίκτυο κ.λπ.
  • την παραγωγή όλων των βοηθημάτων που είναι απαραίτητα για την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία.

Διαφημιστικές Eνέργειες

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές στρατηγικές μάρκετινγκ, πάντα υπάρχει μία που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ κάθε μικρομεσαίας ή οικογενειακής επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγελματία. Καταχωρίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, υπαίθριες διαφημίσεις, διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα, εταιρικά press kits είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι η επιλογή των αποδοτικότερων διαφημιστικών μέσων. 

Η καλή γνώση αυτών των μέσων και η ικανότητα να μπαίνουμε "στη θέση του πελάτη μας” και να κατανοούμε τους στόχους του εγγυώνται την αποτελεσματική και δημιουργική διαφήμιση που θα ενισχύσει στο μέγιστο βαθμό -με βάση τους οικονομικούς πόρους που διαθέτει- την ανάπτυξή του.

Εταιρική Ταυτότητα

Σχεδιάζουμε το λογότυπο για όλες τις πιθανές εφαρμογές, σε όλα τα δημοφιλή χρωματικά πρότυπα CMYK, RGB, HEX, WEB, BW, LAB, καθώς και σε συγκεκριμένα profile των χρωματικών χώρων CMYK και RGB. Το λογότυπο παραδίδεται σε αρχεία για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις. 

Σχεδιάζουμε τις κάρτες, τα επιστολόχαρτα, τους φακέλους σας, καθώς και πρότυπες φόρμες για χρήση από δημοφιλή προγράμματα όπως το Word (και άλλα προγράμματα κατόπιν συνεννόησης).

Σχεδιάζουμε επίσης πρότυπες φόρμες συμπλήρωσης στοιχείων σε μορφή pdf.

Εκτυπώσεις Braille

Για την παραγωγή ενός εντύπου, λόγου χάριν ενός τιμοκαταλόγου, σε γραφή braille παραλαμβάνουμε τον προς εκτύπωση κατάλογο (ελληνικά, αγγλικά, και άλλες 35 δημοφιλείς γλώσσες) σε αρχείο word, pdf ή jpg φωτογραφία. Διαμορφώνουμε το κείμενο σε μορφή κατάλληλη για μετατροπή σε braille και το μεταφράζουμε στη αντίστοιχη braille γλώσσα. 
Επιβεβαιώνουμε την ορθότητα της μετάφρασης με χρήση ειδικού λογισμικού και εκτυπώνουμε σε ειδικό εκτυπωτή και σε ειδικό χαρτί Α4 διπλής όψης.

Βιβλιοδετούμε με διαφανή ή ημιδιαφανή εξώφυλλα, μεταλλικό σπιράλ και τα αποστέλλουμε με courier ή  μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Η παραγωγή ενός τιμοκαταλόγου συνήθως ολοκληρώνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από το είδος και την ποιότητα των αρχείων σας. 

Διαχείριση, Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Αποτελώντας έναν απαραίτητο κρίκο μεταξύ προετοιμασίας και οργάνωσης μιας εκδήλωσης (πολιτιστικής, φιλανθρωπικής, εταιρικής, κοινωνικής, πολιτικής κ.λπ.) ασχολούμαστε με τα έντυπα υλικά και τα υλικά προβολής της εκδήλωσης, συγκεντρώνουμε το υλικό για το φάκελο δημοσιότητας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε press kit. Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τόσο την ιστοσελίδα όσο και τις σελίδες-profile της εκδήλωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έτοιμο υλικό αλλά και με πρωτογενές υλικό που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Ενημερώνουμε τα Μέσα Ενημέρωσης και οργανώνουμε συνεντεύξεις Τύπου.

Κοινωνικά Δίκτυα & Ιστοσελίδες

Οργανώνουμε, σχεδιάζουμε, ενημερώνουμε και προωθούμε ιστοσελίδες προσωπικές, επαγγελματικές, οργανισμών ή ενώσεων καθώς και σελίδες-profile στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Σχεδιάζουμε διαφημιστικά banner. Υλοποιούμε διαδραστικούς και στατικούς ψηφιακούς τιμοκαταλόγους χώρων εστίασης και αναλαμβάνουμε και τη διαχείρισή τους. 

Επίσης αναλαμβάνουμε:

  • τη φωτογράφιση
  • την επεξεργασία φωτογραφιών
  • την κατασκευή βίντεο
  • την κειμενογράφηση και την επιμέλεια κειμένων με σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας και όχι μόνο, από έμπειρους διορθωτές και μεταφραστές.